Gezocht: gezellig zaaltje ?!

Het zaaltje, kinderatelier in Wichelen ligt op een tiental minuutjes rijden van Wetteren, een kwartiertje van Aalst en twintig minuten van Dendermonde.

Het zaaltje is geschikt voor maximum 20 personen. Hiervoor zijn er borden, bestek, kommetjes en glazen (frisdrank en wijnglazen) alsook plastic servies voor jonge kinderen aanwezig. Er zijn 2 kindereetstoelen aanwezig. 

Het zaaltje is geschikt voor een familie of vrienden etentje waarbij je je geen zorgen moet maken over de kinderen. De kinderen kunnen ravotten in de tuin van Feestefee Joke (1 zandbak, 2 schommels, 1 trampoline, 1 speelhuisje,

2 glijbanen, 1 buitenspeelkoffer). Er zijn ook kippen en konijnen aanwezig. Hier kan je van op een veilige afstand naar kijken.

Indien het regent is er binnen ook speelgoed voorzien waarmee de kinderen mogen spelen. Deze bakken met dino's, auto's, Barbies, knikkerbaan,... staat aan het venster.

Er is een koelkast aanwezig met klein diepvriescompartiment, kinderveilig kookfornuis, oven en toilet. 

De eindverantwoordelijkheid blijft bij de ouders. Alles is ervoor gemaakt dat de kinderen een leuke tijd hebben maar ouderlijk toezicht blijft noodzakelijk. Buiten is er tevens een picnicktafel (voor 8 à 10 personen).

Huren?

DAGDEEL 1

DAGDEEL 2

DAGDEEL 3

De ochtend:

Van 8u00 tot 12u30

€ 60 (ex. BTW)

De avond:

Van 18u00 tot 22u30

€60 (ex. BTW)

De middag:

Van 12u30 tot 18u00

€75 (ex. BTW)

Opgelet! Er wordt een energietoeslag van €8 gerekend in de periode van 1 oktober tot 30 april.

Er kan gekozen worden om meerdere dagdelen te huren.

Enkel een vergadering gepland? Dan kan een korting verkregen worden als de vereniging aangetoond kan worden.

BTW 0694.574.933